Erfaring fra en kunde

«Det finnes et hav av klinikker som utfører Juvederm i Oslo. Noen veldig gode, og andre jeg ikke har hørt noe om. Allikevel velger jeg å ta toget i 3 timer t/r for å være i trygge hender hos Laserlegene i Fredrikstad. Hvorfor? Fordi man blir tatt imot av fantastiske mennesker som vet hvordan jeg vil ha det før jeg trenger å si noe i det heletatt. Jeg trenger heller ikke å si hvor mye jeg vil ha, for det finner vi ut sammen litt etter litt. Det handler om å få det beste resultatet utifra leppeform og ansikt. Det skal passe, være fint, og ikke minst naturlig. Bildene ovenfor er tatt før jeg i det heletatt har kommet meg ut av bygget, og det ser allerede bedre ut enn jeg kunne forestille meg.»

Les hele innlegget på: http://tcf.blogg.no/1430864814_pfyll_av_juvederm_i_l.html