Fotona 4D og 2D – Hudforyngelse med laser

Ved hudforyngende laserbehandling overføres ufarlige, langbølgede laserlys inn i huden. Langbølgelys penetrerer dypt inn i huden. Den forårsaker varmeutvikling i det øvre hudlaget og dermis. Når det blir varmt nok, dras kroppens kollagen sammen mens det stimuleres kollagen-dannelse. Hudens struktur og balanse mellom talgproduksjon og fuktbevarende evne bedres, porer og små sprengte blodkar minimeres og pigmentering blir jevnere, – huden blir friskere og gamle solskader er reparert. Huden er intakt etter behandling, det vil si du kan gjøre daglige aktiviteter og gå på jobb umiddelbart.

Oppstramming av huden (Skin Tightning / Power Tightning): Vi anbefaler 4-5 behandlinger med 2-6 ukers mellomrom. Sluttresultatet sees etter 6-8 måneder.

Under behandlingen kontrolleres temperaturen i huden med laser (infrarød temperaturmålere) for å sikre optimale resultater. Det engelske navnet på behandling er kjent som «Skin Tightning» eller «Power Tightning». Best oppstrammende effekt sees hos kvinner fra en tidlig alder av 40 opp til 55- 60 år, når du begynner å merke at huden din blir litt slapp. Fordelen med denne behandlingen i forhold til en tradisjonell ansiktsløftning, er at hvis du ikke har for mye slapphet i huden, unngår du nedetid ettersom du ikke trenger å være hjemme fra jobb. Du får ingen arr, du får en bedre hud, alt til en pris som er vesentlig lavere enn løft. For å oppnå de beste langsiktige resultatene, kan du opprettholde resultatet med en enkel behandling to ganger per år. Har du mye overflødig hud, er det bedre med en real ansiktsløftning.

Se video

Les mer