Trådløft med Happy Lift™

Happy Lift™ er en innovativ, lantidsvirkende produktserie av kirurgiske tråder som gir skånsom behandling både for ansikt og kropp. En naturlig følelse og resultat som pasientene setter stor pris på. Disse er patenterte «tråder» produseres i henhold til strenge retningslinjer, og er både sertifiserte og standariserte, og produseres av PromoItalia.

”Happy Lift”- trådene utvikles fra en biokompatibel caprolacton-polymer, som er den samme som brukes i produksjon av absorberbare kirurgiske suturer på sykehus verden over. De gir ingen allergiske reaksjoner og er ikke synlige i vevet.

Man ser en instant løft-effekt rett etter behandlingen. Man får så en revitalisering av huden p.g.a. nydannelse av kollagen, elastin og økt sirkulasjon i vevet rundt trådene, og dette begynner å synes i form av yngre hud etter ca 1 måned. Denne revitaliseringen fortsetter i inntil 1 år, og da er trådene forsvunnet. Men effekten varer i ca 3 år takket være støttevevet som er dannet rundt trådene fortsetter å holde vevet på plass.

Happy Lift trådene forbinder seg med vevet via to viktige interaksjoner:
• Løft-effekten for å støtte og dra vevet dit man vil
• Revitaliserings-effekt i vevet ved å:

– stimulere syntesen av kollagen, elastin og hyaluronsyre
– angiogenesis (nydannelse av årer som øker sirkulasjonen)

Les mer