Ganodex – 100% naturlig effekt for deg med psoriasis eller eksem

Ganodex™ 100 ml er en fuktighetskrem for deg med psoriasis eller eksem. Etter daglig bruk blir huden glattere, mykere og mer elastisk. De som brukte Ganodex 2-3 ganger om dagen opplevde en rask og kraftig forbedring.

– Immun-balanserende virkestoff som kan redusere hudavskalling, kløe og irritert hud.
– 100% naturlige ingredienser med ingen kjente bivirkninger.
– Uten kortison og parabener som kan gi tynn, skadet og irritert hud.
– Absorberes raskt. Ingen fet, fuktig eller klissete hud etter påføring

Om Ganodex hudkrem

Denne unike hudkremen inneholder betaglukan fra Reishi, en soppart som har blitt brukt i kinesisk medisin i over 2000 år. Ved daglig påføring stimulerer disse betaglukanene immunceller (makrofager) i huden og justerer hudens komplekse immunsystem. Dette kan lindre og forbedre problemhud ved for eksempel hudirritasjon, flass, eksem og psoriasis. Betaglukan er mest virksomt i sin naturlige trippel-helix struktur, men denne strukturen blir lett ødelagt når det utvinnes fra naturlige kilder. Med patentert teknologi har Ganodex blitt utviklet som den eneste hudkremen med trippel-helix betaglukan.

I tillegg til betaglukan, inneholder Ganodex™ kun ingredienser fra naturlige kilder. Disse er tilsatt for å hjelpe absorbsjon, gi fuktighet og for å gjøre kremen smørbar. Kremen inneholder hverken parabener, kortison, tjære eller andre legemidler og gir derfor ikke bivirkninger, slik som tynn, skadet eller irritert hud, ved langtids bruk. Mange kremer på markedet er fete og gjør bruken vanskelig ved å grise til klær og sengetøy, mens Ganodex™ er vannløselig og absorberes raskt i huden. Ganodex™ etterlater huden myk, glatt og passe tørr.

Ingredienser

Kokosfett, parafin, stearin, honning, glyserol, cetyl alohol, betaglukan, sorbate, benzoate.

Bruk

Smør Ganodex på plaget hud minst to ganger daglig og alltid etter dusjing eller bading. Unngå å få kremen i øyenene. Kremen kan brukes så lenge det er nødvendig.