EmSculpt

– Elektromagnetisk kroppsforming

EmSculpt står for elektromagnetisk kroppsforming / muskelbygging med fettfjerning.

Metoden er godkjent av helsemyndigheten i USA, FDA, for å behandle musklene i mage, sidemuskler og rumpa. EmSculpt er den eneste prosedyren som er FDA godkjent for å bygge muskler og samtidig brenne fett.

EmSculpt Fettfjerning 5
EmSculpt Fettfjerning 5

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår liggende hvor en probe blir plassert over området som skal behandles, proben sender ganske intense elektromagnetiske bølger som påvirker musklene slik at de ufrivillig beveger seg kraftig. I praksis tilsvarer denne behandlingen som å utføre 20.000 situps på 30 minutter.

Behandlingen skal gjennomføres med ca 3-4 dagers intervaller over 14 dager, dvs 4 sesjoner i løpet av 2 uker. En slik behandling på 4 sesjoner er ekvivalent med et års treningsmengde. Behandlingen bør ikke erstatte vanlig fysisk aktivitet men er ment for å gi tilleggs effekt i forhold til muskel oppbygging og fett reduksjon i en travel hverdag.

Er behandlingen vond?

Prosedyren er ikke smertefull, men kan være ubehagelig og føles som en intens treningsøkt.

EmSculpt Fettfjerning 2
EmSculpt Fettfjerning 2

Hvem skal ikke behandles

Enhver kan få behandling og det kreves ingen forberedelse før eller etter behandlingen. Kontraindikasjon er metaller og elektronikk f.eks pacemaker, for EmSculpt kan varme opp metaller og kortslutte elektronikken. Dessuten skal gravide ikke behandles.

For ytterligere informasjon ta kontakt med Strømmen Laserklinikk.

Hva kan du forvente deg?

Positive resultater kan oppleves etter to til fire uker etter siste sesjon og ytterligere forbedring forventes i mange uker fremover etter behandlingen. Denne metoden er en noninnvasiv prosedyre og har ingen nedetid.

Laserlegene tilbyr EmSculpt hos følgende klinikker: