Vanquish fettfjerning

– Non contact selective RF behandling

Vanquish fettjerning er en helt ny metode for å fjerne fett på kroppen ved hjelp av «Non contact selectiv RF» behandling. Dette betyr at det ikke medisinske inngrepet fjerner fett ved hjelp av fokuserte radiobølger som har effekt på fettvev, uten å påvirke annet vev som muskler, hud, nerver etc. Radiobølgene varmer spesifikt opp fettcellene til en temperatur som ikke er smertefull, men som leder til at fettcellen dør i løpet av 2-3 måneder (så kalt apoptose).

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen går ut på at man varmer opp området som man har overflødig fett på ved hjelp av radio frekvens bølger som sendes ut og varmer opp uønsket fett. Prosedyren for fettfjerning krever 4 behandlinger på 30-45 minutter, og man forventer en reduksjon i fettet på behandlet område på 30% etter 4 behandlinger.

Fettet har en annen impedans enn muskler og bløtvev, og når tempen stiger vil fettcellene død. Studier viser at fellceller er mer følsomme for kulde og varme enn andre celler Det unike med denne metoden er at kroppen ikke er i fysisk kontakt med maskinen.

Maskinen er FDA og CE Medical godkjent.

Etter behandlingen

For at fettet skal bli fjernet mer effektivt fra behandlingsområdet, anbefaler vi lett trening/gå turer på minst 30 minutter rett etter behandlingen for å benytte de frie fettcellenes energi. Vi anbefaler å drikke mye vann i tiden før og etter behandlingen. Dette hjelper kroppen med å skille ut fettstoffene. En godt hydrert kropp vil også ha en bedre effekt av behandlingen.

Resultatene har en permanent varighet da det ikke dannes nye fettceller.

Laserlegene tilbyr Vanquish fettfjerning hos følgende klinikker: