HydraFacial

– Forebygger hudaldring og forbedrer en rekke hudproblemer

HydraFacial er det nyeste innen non-laser skin-resurfacing systemer. Med en spesialtilpasset behandling, kan alle hudtyper oppnå sin optimale tilstand. HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandlingen som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter – alt på en gang.

HydraFacial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for en jevnere hudtone eller anti-age. Hvis du er usikker, spør en av våre behandlere om hva som passer din hud.

Hydrafacial maskin
Hydrafacial maskin

Behandlingen

HydraFacial foregår i 3-5 trinn, alt etter hudtype og valgt behandling:

Trinn 1: Rensing og exfoliering med Activ-4, som er en kombinasjon av melkesyre og glucosamine, som myker opp huden og renser den, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.

Trinn 2: Acid Pel, der dyp rensing og peeling av huden foregår ved å bruke den potente GlySal løsningen i kombinasjon med Voretx-Fusion teknologi.

Trinn 3: Vortex-Extraction, som er utviklet for å myke opp talg og urenheter ved å bruke Beta-HD, brukes for å trekke ut talg og slagstoffer ved bruk av skånsomt sug istedenfor manuell klemming.

Trinn 4: Voretx Fusion, som inneholder «super-serumet» Antox-6, er utviklet for å detoxe og beskytte huden mot frie radikaler. Kombinert med hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, og avgiftede antioksidanter som vitamin A, E hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt.

For det femte trinnet, kan i tillegg ulike serumer tilføres for å skreddersy behandlingen ytterligere. 

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Du ser resultatene etter kun en behandling. For de med mer spesifikke hudproblemer, slik som tørr hud, fine linjer og rynker, hyperpigmentering og fet / akne utsatt hud, anbefales en serie på 3-4 behandlinger med HydraFacial med 7-10 dagers mellomrom.

Hvordan oppleves behandlingen?

En HydraFacial behandling oppleves av de aller fleste som behagelig og avslappende. Det føles som en «våt børste» som beveger seg langsomt over ansiktet. En svak rødme kan oppstå av behandlingen grunnet en lett massasje effekt, men dette forsvinner etter ca. en time. Du kan legge på sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter umiddelbart etter behandling.

Selv den mest sensitive huden kan behandles. Behandlinger er effektiv mot; Linjer/rynker, fet hud, akne, store porer, glans, hudtone, fuktighetsbalanse, elastisitet, hyperpigmentering, solflekker, melasma og sorte prikker.

Laserlegene tilbyr HydraFacial hos følgende klinikker: