Laserlegene

Østfold Laserklinikk

Østfold Laserklinikk ble etablert i 2009.

Vi er Østfolds største tilbyder av medisinske estetiske behandlinger.

Følg oss på sosiale medier

Ansvarlig lege

Dr. Wai Man Chan

Dr Wai Man Chan er uteksaminert ved Det medisinske fakultetet, Universitetet i Oslo i 2001. Han har 20 års erfaring som allmennpraktiserende lege, med en spesialistinteresse i estetisk medisin siden 2007.

Dr Chan er medgründer av konseptet Laserlegene®, med klinikker både i Fredrikstad og på destinasjonshotellet Sommerro i Oslo. Her tilbyr han det siste innen ikke-kirurgisk, dermatologisk hudpleie- og ansiktsforyngende behandlinger for kvinner og menn.

Gjennom mange år har Dr Chan tilegnet seg omfattende kunnskaper og ferdigheter innen estetisk medisin, komplekse tilfeller av ansiktskontureringer og ikke-kirurgiske ansiktsløftninger. Han utfører over 4000 prosedyrer med botulinumtoksin, hyaluronsyrefiller og biostimulerende midler årlig på sine klinikker. I tillegg jobber han med medisinske laserbehandlinger. Dr Chan er ansett for å være en av de fremste eksperter innen sitt fagfelt i Norge.

I 2018 ble Dr Chan medlem i Allergan Medical Institutes (AMI) nordiske fakultet, og har siden hatt rollen som eksperttrener innen injeksjonsbehandlinger og undervist utallige fagpersoner. Basert på vitenskap, er AMI opptatt av å fremme det beste i klinisk praksis og forbedre pasientresultater. Ved å gi praktisk og avansert trening og opplæring i håndtering av komplikasjoner til estetiske utøvere, er Dr Chan dyp involvert i forbedring av kvaliteten og sikkerheten innen det estetisk- medisinske feltet.

Timebestilling Åpningstider

Kontakt oss

Timebestilling

Åpningstider

Mandag: 10:30-16:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 10:30-16:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 10:30-16:00