Fotona 4D og 2D

– Ikke-kirurgisk hudforyngelse

Ved hudforyngende laserbehandling overføres ufarlige, langbølgede laserlys inn i huden. Langbølgelys penetrerer dypt inn i huden. Den forårsaker varmeutvikling i det øvre hudlaget og dermis. Når det blir varmt nok, dras kroppens kollagen sammen mens det stimuleres kollagen-dannelse. Hudens struktur og balanse mellom talgproduksjon og fuktbevarende evne bedres, porer og små sprengte blodkar minimeres og pigmentering blir jevnere, – huden blir friskere og gamle solskader er reparert. Huden er intakt etter behandling, det vil si du kan gjøre daglige aktiviteter og gå på jobb umiddelbart.

Hvordan foregår behandlingen?

Under behandlingen kontrolleres temperaturen i huden med laser (infrarød temperaturmålere) for å sikre optimale resultater. Det engelske navnet på behandling er kjent som «Skin Tightning» eller «Power Tightning». Best oppstrammende effekt sees hos kvinner fra en tidlig alder av 40 opp til 55- 60 år, når du begynner å merke at huden din blir litt slapp. Fordelen med denne behandlingen i forhold til en tradisjonell ansiktsløftning, er at hvis du ikke har for mye slapphet i huden, unngår du nedetid ettersom du ikke trenger å være hjemme fra jobb.

Du får ingen arr, du får en bedre hud, alt til en pris som er vesentlig lavere enn løft. For å oppnå de beste langsiktige resultatene, kan du opprettholde resultatet med en enkel behandling to ganger per år. Har du mye overflødig hud, er det bedre med en real ansiktsløftning.

Oppstramming av huden (Skin Tightning / Power Tightning): Vi anbefaler 4-5 behandlinger med 2-6 ukers mellomrom. Sluttresultatet sees etter 6-8 måneder.

Hva bør jeg ta i betraktning før behandlingen?

Når det gjelder hudfornyelse og 2D behandling, kan du sole deg både før og etter behandling. Før 4D, bør du ikke sole deg eller benytte solarium/naturlig soling to uker før og en uke etter behandling. Hvis det er sol ute, bør du beskytte deg med en faktor på minimum 30.

Hva kan behandles?

  • Hals
  • Bryst
  • Poser under øynene
  • Nasolabiale folder
  • «Hamsterposer»
  • Store porer
  • Små linjer

Akne og Rosacea

Behandlingen lindrer også symptomer hos yngre mennesker som har akne og eldre som har Rosacea. Det kan være et effektivt supplement til behandling av akne og rosacea med piller og kremer.

Flere tips for hudforyngelse

I tillegg til oppfreshningen hudforyngelse med laser gir, kan du forbedre resultatene ytterligere på bestemte rynker med Juvederm og Botox, samt NeoStrata og SkinCeuticals ved å beskytte, forebygge og forbedre huden. AHA-peelinger kan forbedre hudens tekstur og Juvederm Skin Booster injeksjoner kan gi volum og fukte huden.

2D er det mest populære supplement til vanlig hudoppstramming, også kalt Skin Tightning eller Power Tightning. Under en 2D tightning, behandler vi huden med en Nd: YAG laser, og slimhinnene inne i kinnene med Er: YAG-laser. Deretter får du oppstramming på to plan – 2D.

Fotona 4D hudforyngelse – Fotonas mest avanserte hudforyngringsmodell, en revolosjonerende metode nå kun tilgjengelig på utvalgte klinikker. Fotona 4D hudforyngelse er en ikke-kirurgisk behandling av ansiktshud og slimhinner i munnhulen med to forskjellige lasere i fire nivåer i huden. Behandlingen stimulerer til økt kollagendannelse i huden under ulike bindevevslag, strammer opp huden og reduserer nasolabiale folder (rynker fra neseborene til munnvikene) uten injeksjon av filler, hudens porer blir redusert og hudfargen forbedres.

Laserlegene tilbyr Fotona 4D og 2D hos følgende klinikker: