Velashape®

– Non-invasive kroppskontur

VelaShape er markedets mest avanserte og beste teknologi for cellulittbehandling, figurforming og fettreduksjon som er FDA godkjent. Ved å bruke en kombinasjon av bi-polar radiofrekvens (RF) med infrarødt lys-energi, pluss vakuum og mekanisk massasje, kan VelaShape rette seg inn mot sta fettlommer man ellers ikke har fått bort med et godt kosthold og trening. 

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingsområdet blir målt før og etter behandling. Behandlingen er smertefri, og kan sammenlignes med å sette en støvsuger på huden, samt at du vil kjenne litt varme på behandlingsområdet. 

Behandlingstiden vil variere basert på størrelsen på behandlingsområde, men er som regel 35 til 50 minutter. Da behandlingen har en vanndrivende effekt, er det viktig å drikke mye vann både før og etter behandlingen. Disse bevegelsene har også en drenerende virkning, som aktiverer lymfe systemet og leder vesken til nyrene. Behandlingen har dermed en vanndrivende effekt i 24 timer. 

Behandlingen er effektiv på alle hudtyper og alle hudfarger. Det er anbefalt 5-6 behandlinger med 1-2 behandlinger per uke for det beste resultatet.

Etter behandlingen

For at fettet skal bli fjernet mer effektivt fra behandlingsområdet, anbefaler vi lett trening / gå turer på minst 30 minutter rett etter behandlingen for å benytte de frie fettcellenes energi. 

Resultatet gir også en økt metabolisme av lagret fett, økt lymfedrenasje og reduserer eller krymper størrelsen på fettcellene og fettlageret.

Laserlegene tilbyr VelaShape hos følgende klinikker: