Juvéderm

– Filler med umiddelbare resultater

Juvéderm brukes til; Rynker, leppeforstørrelse, konturering og ansiktsskulpturering. Det finnes mange typer hudfyllere på markedet, blant annet Juvéderm og Restylane. Laserlegene har bevisst valgt Juvéderm som behandlingsprodukt. Juvéderm inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain og gjør injeksjonsprosessen skånsom og forbundet med lite ubehag.

Linjene rundt munn og nese blir dypere med alderen og leppene blir tynnere. Nå får du muligheten til å stille tiden tilbake! Det gir umiddelbare resultater og utjevner dine ansiktslinjer, gjenskaper hudens volum og gjenvinner leppenes form.

Hva er Juvéderm?

Juvéderm er en gele med glatt konsistens som består av hyaluronsyre – et stoff som finnes naturlig i huden og som gir huden volum og fuktighet. Ved å injisere gelen i huden gjenoppretter vi hudens volum, sletter ansiktsrynker og folder og gjenvinner leppenes utseende. Fordelen med Juvéderm er at den har en glatt konsistens som lett flyter inn i huden og gir et glatt, naturlig utseende og følelse. De fleste andre fillere har en granulatkonsistens, så de kan kjennes kornete.

Ikke-kirurgiske, estetiske behandlinger blir mer og mer populære siden de er hurtige, mindre smertefulle og mer diskré enn plastikkirurgi.

Filler – Hyaluronsyre

En filler er et volumøkende stoff. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden og brukes til å fylle ut rynker og arr, forstørre lepper, eller til å gjenopprette hudens elastisitet i tillegg til ansikt kan man behandle brystpartiet, halsen og hendene. Man kan også bygge større kinnben, gjøre små nesekorreksjoner, og modellere haken.

Behandlingene gir umiddelbare og langvarige resultat uten å være permanent.