Trådløft

– Langtidsvirkene trådløft

Trådløft er den ideelle behandlingen for menn og kvinner som søker ansiktsløftning uten kirurgi. Dette er en ny metode som strammer opp slapp hud og gir ansiktet og halsen et friskere, glattere og mer ungdommelig utseende. Metoden er trygg, skånsom og enkel og utføres kun i lokalbedøvelse, evt med noe beroligende for de som ønsker det.

Behandlingen

Etter først en grundig samtale og undersøkelse, settes lokalbedøvelse i små punkter der tråden skal inn og ut. Tråden har små knuter og “mothaker” som gjør at den enkelt kan trekkes under huden i èn retning men ikke den andre. Dermed kan man stramme huden over tråden og når man så slipper huden – da henger den der! Etter så å ha strammet trådene og fått det resultatet man ønsker, klippes endene korte og forsvinner under huden.

Happy Lift trådene forbinder seg med vevet via to viktige interaksjoner:

– Løft-effekten for å støtte og dra vevet dit man vil
– Revitaliserings-effekt i vevet ved å :
– stimulere syntesen av kollagen, elastin og hyaluronsyre
– angiogenesis (nydannelse av årer som øker sirkulasjonen)

Bivirkninger

Bivirkninger og komplikasjoner ved tråløft er sjeldne og få. Man kan imidlertid få forbigående ubehag, blåmerker, hevelse de første dagene. Dersom du mener du kan ha fått infeksjon, ta umiddelbart kontakt med klinikken, så hjelper vi deg.

Forhåndsregler

Blodfortynnende

– 3 dager uten blodfortynnende i forkant av behandling
– Kan starte opp med blodfortynnende samme dag etter behandling

Ro

– Lite ansiktsmimikk i 14 dager
– Ligg mest mulig, og ligg på ryggen de tre første nettene, unngå å ligge på side
– Unngå trening de første to ukene
– Ett døgn med plaster etter inngrep
– Unngå sminke de første 1-3 dagene
– Ikke skrubbe øyebryn eller panne, ikke ta på innstikksted

Hva er Happy Lift™

Happy Lift™ er en innovativ, lantidsvirkende produktserie av kirurgiske tråder som gir skånsom behandling både for ansikt og kropp. En naturlig følelse og resultat som pasientene setter stor pris på. Disse er patenterte «tråder» produseres i henhold til strenge retningslinjer, og er både sertifiserte og standariserte, og produseres av PromoItalia.
”Happy Lift”- trådene utvikles fra en biokompatibel caprolacton-polymer, som er den samme som brukes i produksjon av absorberbare kirurgiske suturer på sykehus verden over. De gir ingen allergiske reaksjoner og er ikke synlige i vevet.

Man ser en instant løft-effekt rett etter behandlingen. Man får så en revitalisering av huden p.g.a. nydannelse av kollagen, elastin og økt sirkulasjon i vevet rundt trådene, og dette begynner å synes i form av yngre hud etter ca 1 måned. Denne revitaliseringen fortsetter i inntil 1 år, og da er trådene forsvunnet. Men effekten varer i ca 3 år takket være støttevevet som er dannet rundt trådene fortsetter å holde vevet på plass.

Bivirkninger

Bivirkninger og komplikasjoner ved tråløft er sjeldne og få. Man kan imidlertid få forbigående ubehag, blåmerker, hevelse de første dagene. Dersom du mener du kan ha fått infeksjon, ta umiddelbart kontakt med klinikken, så hjelper vi deg.

Laserlegene tilbyr Trådløft hos følgende klinikker: